"ЗАЩОТО ГИ ОБИЧАМЕ!"

„Нашата професия  е ветеринарен лекар. Тя е изключително интересна, хуманна, динамична и отговорна.

Светът на ветеринаря не е само меки уши, мокри нослета и мъркане, този свят е повече от необикновен.

Избрахме това, защото ги обичаме!”

Д-р Васил Капашиков

ДОКТОР ВАСИЛ КАПАШИКОВ

Средното си образование завършва в Професионална Гимназия по Ветеринарна медицина Иван П. Павлов в град Стара Загора. Дипломира се като ветеринарен лекар през 2007 година в Тракийски университет, гр. Стара Загора -ветеринарна медицина. 

През 2014 г. е проведел 3 месечно практическо обучение в клиника в Швейцария, гр. Лугано – Centro Veterinario Cornaredo с насоченост хирургия и в частност ортопедия, физиотерапия. Участва активно в многобройни международни конгреси и обучения в чужбина и България, основно в областите ортопедия, неврология и спешна медицина. 

Член е на Българската Асоциация по Ветеринарна Ортопедия и Травматология.

нашият колектив

Д-Р ТОТКА НАЛБАНТОВА

лабораторна диагностика, вътрешни болести
Дипломирала се е през 2008 година в гр.Стара Загора , Тракийски Университет, ветеринарна медицина. Д-р Налбантова се е насочила към специализиране в лабораторната диагностика, вътрешни болести.

Д-р Гергана Танева

мекотъканна хирургия, анастезия
Д-р Танева е завършила ПГ по ветеринарна медицина “ Иван Петрович Павлов“ в гр. Стара Загора. От 2011 г. учи ветеринарна медицина в Тракийски Университет гр. Стара Загора. Има интереси в областите на екзотичните животни.

Д-р Ивайло Попов

вътрешни болести, ендокринология, образна диагностика, спешна медицина
Средното си образование завършва в СОУ „Панайот Волов“- гр Бяла , обл. Русе. През 2018 г се е дипломирал в Тракийски университет, специалност ветеринарна медицина.

Олга Шулекова

ветеринарен техник и стилист
Оля е завършила селскостопански техникум със специалност “Ветеринарен техник” в гр Садово. Много обича да се грижи за животните, също така се занимава и с Груминг.

анита иванова

помощник
Ани е завършила актьорство за драматичен театър. Две години е била нa стаж в развъдници, като се е занимавала пряко с отглеждане, обучение и възпитание на кучета. Продължава да специализира и изучава поведението на кучетата и тяхното дресиране.